fbpx
WAAROM FLEXERCISE ?

Ben je het beu om je te beperken tot dezelfde routines in je lokale sportschool? Wil je graag jouw bewegings- en sportprogramma`s variëren met slechts één lidmaatschap?

Flexercise is dé oplossing

Ons doel is om een beheersbaar en betaalbaar lidmaatschap te introduceren waarbij onze klanten toegang hebben tot een verscheidenheid aan trainingsprogramma`s en sporten die worden aangeboden door verschillende faciliteiten. Of je nu jouw trainingen wil veranderen door gemengde vechtsporten te introduceren of jouw tijd wil toewijden aan yoga, bootcamps of alternatieve sporten, Flexercise kan je helpen om snel, efficiënt en kosteneffectief te vinden wat je zoekt.

Flexercise is gemakkelijk te gebruiken

We maken het gemakkelijker om te trainen door volledig op maat gemaakt programma`s aan te bieden die je met de eenvoud van onze app kan bereiken. Geen beperkingen. Geen gedoe. Je kan één lidmaatschap gebruiken om toegang te krijgen tot meerdere fitnessfaciliteiten of studio`s tegen een betaalbaar maandelijks tarief. In tegenstelling tot de hoge tarieven van de lokale sportschool, zonder toegang tot trainingsprogramma`s die jij verkiest, bepaal je zelf met Flexercise tot welke fitness- en sportfaciliteiten je toegang wenst en hoe vaak je wil trainen met één lidmaatschap. Verander jouw trainingen naar wens en maak trainen interessant door verschillende activiteiten in jouw wellnessprogramma op te nemen.

Maandelijkse annuleringen

In plaats van jezelf te binden aan een jaarlijks sportschool abonnement, kan je je aan het einde van de maand uitschrijven. Je kan ook jouw lidmaatschap onderbreken als je nood hebt aan een pauze. Hoewel we het jammer zouden vinden om je weg te zien gaan, als je om welke reden dan ook jouw Flexercise lidmaatschap moet opzeggen, kan je jouw abonnement opzeggen zonder bijkomende kosten.

Wij zijn gesteld op jouw gezondheid

Bij Flexercise geloven we in het handhaven van een gezonde levensstijl. We begrijpen dat het moeilijk is om dezelfde trainingsroutine op één plaats of sportschool te matchen met je schema. Met ons lidmaatschap heb je de vrijheid om te kiezen waar je wil trainen en hoe je wil trainen. Van een specifieke sport tot een fitness les, kies eenvoudigweg uit onze lijst met aanbieders en ontdek het best bewaarde geheim tot een gezonde, evenwichtige levensstijl.

Word vandaag nog lid van Flexercise!

Word lid van het toonaangevende lidmaatschap voor gezondheid en lifestyle dat is gecreëerd voor onze Nederlandse klanten die hun trainingsplannen en –pakketten op maat gemaakt willen.

Call Now Button