fbpx
OVER ONS

Wij streven ernaar om je de vrijheid en flexibiliteit te geven die je verdient bij de keuze van jouw trainingsstijl. Flexercise laat je sporten op jouw manier!

Wie zijn wij?

Flexercise is een innovatief lifestyle bedrijf dat zich erop toelegt om fitness makkelijker te maken en te personaliseren. Wij geloven namelijk dat je je nooit moet beperken tot één enkele sportschool of een duur contract als het gaat over de manier waarop je wil trainen. Met ons actieve lidmaatschap heb je toegang tot meerdere sportscholen of fitnessfaciliteiten met trainingsprogramma`s die jouw interesse wekken.

Geniet van onbeperkte trainingen

Met ons lidmaatschap ben je nooit beperkt tot één sportschool. Je kan op de hoogte blijven van innovatieve trainingsprogramma`s in jouw stad en deelnemen aan jouw favoriete les of sportsessies zo vaak je maar wil. Bereik jouw prestatiepotentieel, overwin barrières en creëer interessante trainingen wanneer je kiest voor Flexercise.

Creëer jouw eigen fitnessprogramma

Nu kan je naar eigen voorkeur lessen boeken met één tarief. Wij bieden twee abonnementen met flexibele plannen aan, waardoor het gemakkelijker en efficiënter wordt om jouw trainingen te organiseren. Met onze app kan je jouw trainingen, jouw uitgaven en jouw levensstijl beheren.

Onze missie

Wij streven ernaar je te helpen een gezonde levensstijl te creëren met de volledige keuzevrijheid in trainingen en sporten. Wij zijn toegewijd aan fitness en geloven dat je nooit beperkt mag worden in het kiezen van een trainingsplanning of de soort sport die past bij jouw trainingsdoelstellingen. Je creëert een trainingsplan met een abonnement dat het meest aansluit bij jouw trainingsbehoeften en –interesses.

Onze visie

Ons doel is om een breed scala aan sporten en wellness mogelijkheden aan te bieden aan onze klanten in heel Nederland. We willen toonaangevend worden in het aanbieden van de nieuwste sporten en oefeningen en zo helpen een toegewijde community van fitnessliefhebbers te creëren. Verder hopen wij ook samen te werken met de beste sportscholen en competitieve sportfaciliteiten met toegang tot uiteenlopende trainingen en plannen die op jouw manier gedaan kunnen worden.

FAQ – Veelgestelde vragen

Wie is Flexercise?

Flexercise is een bedrijf dat er alles aan doet om het trainen gemakkelijker en efficiënter te maken en ervoor te zorgen dat klanten de keuze hebben in waar en wanneer ze willen sporten.

Is de Flexercise App compatibel met alle apparaten?

De Flexercise app kan worden geïnstalleerd op uw telefoon. De app is compatibel met Android- en Apple-besturingssystemen.

Hoe verloopt het lidmaatschap proces?

Om lid te worden van Flexercise hoef je je alleen maar te registreren, de app te downloaden en de aanwijzingen voor het aanmaken van jouw lidmaatschap te volgen. Je kan kiezen tussen twee abonnementen en daarna kan je genieten van de vrijheid in trainingen en sporten die alleen wij kunnen bieden.

Wat zijn jullie abonnementen?

Wij bieden twee abonnementen aan, waaronder ons Standaard abonnement en het Premium abonnement. Ga naar onze Producten pagina voor meer informatie.

Waar kan ik trainen als ik me heb aanmeld?

Zodra je met succes jouw lidmaatschap hebt aangemaakt, kan je kiezen uit veel van de beste sportscholen en trainingsfaciliteiten in Nederland.

Werkt Flexercise ook internationaal?

Flexercise wordt op dit moment alleen aangeboden aan klanten in Nederland.

Waarom kiezen voor Flexercise?

Flexercise is gecreëerd door een toegewijd team dat gelooft in een gezonde levensstijl die boeiend en opwindend is en waarbij keuzevrijheid een rol speelt. Als vernieuwers op het gebied van mainstream fitness hebben we een sportabonnement ontwikkeld dat gemakkelijk te gebruiken is en dat het gemak biedt van verschillende trainingen en verschillende faciliteiten met slechts één lidmaatschap. Wij geloven in het toegankelijk en leuk maken van lichaamsbeweging voor iedereen die wil investeren in zijn of haar fitness- en prestatiedoelen.

Is jullie app veilig?

Ja, Flexercise is een beveiligde applicatie die eenvoudig te downloaden is op jouw telefoon of computer.

Hoe plan ik een training?

Om jouw volgende trainingssessie te reserveren, moet je een lidmaatschap hebben en een abonnement kiezen. Je hebt dan de mogelijkheid om te zoeken naar aankomende sportevenementen en trainingsprogramma`s die per locatie worden aangeboden. Kies de les waarin je geïnteresseerd bent en selecteer een dag en tijd om deel te nemen aan de sessie. Je dient vooraf te reserveren om zeker te zijn van de beschikbaarheid. Controleer de tijd, locatie en de data vooraleer je de reservatie vastlegt.

Wat als ik niet aanwezig kan zijn en toch gereserveerd heb?

Als je niet in staat bent om aanwezig te zijn, zorg er dan voor dat je op tijd annuleert. Afhankelijk van de locatie kan je tot 24 uur van tevoren annuleren. Als je dit niet tijdig doet, zal je krediet vervallen als een late annuleringskost.

Kan ik mijn abonnement annuleren?

Wij laten toe dat je jouw abonnement op het einde van elke maand kan opzeggen. Wij bieden ook de mogelijkheid om jouw abonnement te pauzeren. Als je, om welke reden dan ook, jouw abonnement bij ons moet beëindigen, kan je zonder boete en extra kosten je abonnement opzeggen, mits dit aan het einde van de maand gebeurt.

Hoe lang duurt een abonnement?

Een abonnement kan een leven lang meegaan, afhankelijk van welk lidmaatschap je kiest. Je kan het abonnement op maandbasis opzeggen. Wij bieden twee abonnementen aan, afhankelijk van jouw behoeften en interesses.

Call Now Button