fbpx

Sporten is een levensstijl; wij begrijpen dat. Met Flexercise hoef je jouw trainingen nooit te beperken omdat je verbonden bent aan één sportschool. Met ons flexibele en gemakkelijk te gebruiken lidmaatschap kan je elke dag en op elk moment trainen in een sportschool of sportles naar keuze. Mis nooit jouw favoriete oefeningen en sportscholen als je lid wordt van Flexercise.

Een lidmaatschap voor een actieve levensstijl

Of het nu gaat om de nieuwste yogales, bootcamps of vechtsporten, blijf de fitness trends voor als je lid wordt van Flexercise. Door gebruik te maken van ons lidmaatschap, hoef je je nooit bij meerdere sportscholen aan te sluiten om op een manier te trainen die bij jou past. Nu kan je gemakkelijk nieuwe trainingen uitproberen wanneer het je uitkomt en alles is binnen handbereik!

 

De Flexercise app is zo gemakkelijk te gebruiken, dat je vandaag nog jouw lidmaatschap kan aanmaken en toegang krijgt tot de beste sportscholen en fitnessstudio`s op meerdere locaties. Train op de manier die jij wil, zonder beperkingen.

Geen verplichtingen

Je hoeft jezelf niet te binden aan een contract van een jaar of hoge kosten te betalen aan een sportschool om de training te doen die jij wil. Flexercise biedt een flexibel lidmaatschap aan dat op jouw trainingsbehoeften is afgestemd.

Hoe werkt Flexercise?

Het vinden van de allerbeste trainingsprogramma`s in jouw stad is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Plan je volgende trainingssessie of zoek een specifieke sportschool door gebruik te maken van slechts één fantastische app!

Flexible Membership

Bepaal zelf waar, wanneer en hoe je wil trainen. Maak jouw lidmaatschap aan, download de app en check-in bij de trainingsfaciliteit van jouw keuze.

Train waar en wanneer je maar wil

Plan jouw trainingssessies met behulp van de app of op de computer en volg jouw eigen fitness ritme.

Wat biedt Flexercise?

Flexercise is een app voor je telefoon of computer waarin een flexibel lidmaatschap wordt gecreëerd, zodat je gemakkelijk lokale trainingen, lessen en wedstrijdprogramma`s kan vinden en eraan kan deelnemen.

Creëer interessante trainingsplannen

Van yoga en krachttraining tot crossfit en karate, verander jouw trainingen zoals het voor jou past. Zorg voor een interessante trainingsroutine en bereik jouw doelen sneller.

Met Flexercise beheer je alles met slechts één lidmaatschap.

Verbind je niet aan een contract dat je beperkingen oplegt.

Call Now Button